Call Me Shaa :)

Le' Beauty



◕‿◕

❤ Ssup?
❤ Natasha Amigha
❤ Beatiful and Sexy
❤ April of 8
❤ Sekolah Tutup
❤ Please stalk me?
❤ Loveyou
❤ Leave Your FootPrint
❤ Thank You


Instagram



Kakao Talk



◕‿◕



Any question?

Thank You


Template Officialy: Aien Minhoo
Edit by: Natasha Amigha
Header: Kemetot Chomel

Throwback Memories At BRUNEI

Bismillahirahmanirahim.
Post untuk kali ini ialah dengan mengamalkan
" Teknik Imbas Kembali "
sewaktu kami pengawas Didikom Mozac
mengadakan lawatan bukan sambil belajar tapi 
sambil membeli belah dan menghabiskan duit di
BRUNEI DARUSSALAM.

Actually, dah lebih setahun dah aku pergi.
Lawatan ini tak ramai pun.
Yang pergi seramai 12 lelaki dan 5 perempuan.
Selebihnya, cikgu aku. Haha XD
Peh, terasa formal gilaa ayat aku --"

Aku malas nak story mory sangat.
So, aku post picture je.


Ini member aku semasa dalam flight.
Amirul Akmal, Aku, and Syamimi.


Ni semasa kami tiba di AirPort Brunei.
Tersangat lah BESAR, KAYA, AWESOME ^^


Ni budak syok sendiri.
Tunggu masa nak naik flight back to Malacca.


Cuba teka aku yang mana? Haha.
Aku jalan syok sendiri je.
Captured by : Syamimi Meow :3


Ini semasa melawat Muzium Istana Diraja Brunei.
Ajet ajet di pantai,kehidupan seorang nelayan.

Dua picture kat bawah ni the best ever pictures in the world.
To much secret :)


Semasa di lobby Times Square Hotel Brunei bersama sama guru guru Mozac tercinta.
Kenangan paling awesome kat sini.
Yeah, all girls.
Tahu tak kenapa nama hotel kami times square?
Sebab hotel tu sama je macam Times Square kat Malaysia ni.
Hotel kami dikelilingi shopping complex yang awesome.
Pusat hiburan, wayang tingkat atas bilik, ada pool, too much happy ^^


And this is the last picture that i love the most.
Meet him, RAIHAN NOR AMRAN :)
Adik yang paling aku sayang walaupun memang menyakitkan hati kan?
This year, dia Spm.
Goodluck, hope your get the best ever result, with flying colours.
Handsome kan? 
I dont know he's taken or not.
__________________________________________________

Walaupun kami dimarah, dibenci, bergaduh bagai disana.
Namun, segala kenangan disana takkan dilupakan.
Terasa kami agak sosial sebab dikelilingi TOWN yang gorgeous.
Pulang lewat malam.
Dah kami je girls kan? Haha.
Kat asrama mana ada life macam ni kan? 


❤ Past ❤ | ❤ Future ❤