Call Me Shaa :)

Le' Beauty



◕‿◕

❤ Ssup?
❤ Natasha Amigha
❤ Beatiful and Sexy
❤ April of 8
❤ Sekolah Tutup
❤ Please stalk me?
❤ Loveyou
❤ Leave Your FootPrint
❤ Thank You


Instagram



Kakao Talk



◕‿◕



Any question?

Thank You


Template Officialy: Aien Minhoo
Edit by: Natasha Amigha
Header: Kemetot Chomel

Berapa Segikah Cinta Kita Ini ? OhMaGad -.-

Natasha Amira, anda adalah perempuan terBODOH didunia
Tolong cepat sedar
Please bangunkan aku, bangun (!)
Selama ini aku ingatkan dia menyayangi dan mencintai aku sepenuh hati selepas kejadian beberapa bulan lalu, yang kami telah break and dia berasa sangat menyesal membuat keputusan begitu 
Aku bersyukur dengan Allah sebab dengan kehadirannya disisi aku, aku berasa hidup aku banyak berubah
Dia telah banyak merubah hidup aku
Dia banyak mengajarkan aku akan sesuatu yang tidak aku ketahui 
AkuSayangFirdausZakiSelamanya
Tapi semenjak kehadiran insan ketiga itu
Kasih dan sayang dia terhadap aku semakin berubah
Semakin berkurangan
Aku redha dengan segalanya

Akhirnya segalanya telah terbongkar apabila insan ketiga itu memberitahu aku tentang segalanya
Aku yakin kalau perempuan lain kena macam aku, hati mereka lebih pedih dan teruk lagi terluka, tapi aku still kuat, aku kena kuat demi untuk terus maju kedepan

That girl told me that
FZ just kapel dengan aku sebab aku yang paksa dia untuk terima aku
FZ dah tak sayang aku macam dulu
FZ benci aku selamanya
FZ cakap aku syok sendiri sebab FZ tak pernah sayangkan aku
That girl cakap FZ sukakan dia, sayangkan dia
That girl cakap FZ panggil dia sayang
FZ cakap aku suka maki FZ
Apa perasaan korang bila orang yang korang sayang buat korang macam ni?
Buruk kan korang? Dah mulai sayangkan orang lain dan tinggalkan korang sama seperti sampah -.-

Sejujurnya aku tak maki dia dulu kalau dia tak panggil aku " Siyal "
Aku kuat cemburu sebab aku sayangkan FZ and aku tak nak kehilangan FZ
Tapi dia tak pernah nak faham aku
Tak pernah cuba untuk memahami aku
Aku tak mampu nak pertahankan hubungan kami ni lagi sebab dia dah memilih orang lain lebih dari aku
Aku hanya berserah :'(

Aku bersama dia selama enam bulan dan tempoh itu yang aku rasakan tempoh yang paling lama aku pernah kapel dengan seseorang
Tempoh itu jugak yang mengajar aku erti kesetiaan
Tempoh itu jugak yang mengajar aku menyayangi seseorang itu dengan sepenuh hati
Tempoh itu jugak menjadikan aku seorang yang kuat melawan segalanya

Kalau jodoh antara kita sudah tiada, aku relakan kau pergi walaupun aku tak mampu
Tapi aku kena kuat
Tak ada orang lain yang bisa membuatkan aku bahagia selain dirimu
Thanks sebab dirimu pernah menyayangi aku
Aku harap setiap saat kita bersama dahulu merupakah memori terindah kita
Aku hargai segala pengorbanan dan kasih sayang mu itu
Terima Kasih Firdaus Zaki ;)

Aku harap kau bahagia bersama Sys Rai even dia lebih tua dari kau
Aku yakin Sys Rai je yang mampu buat kau bahagia dan gembira
Aku yakin kau mampu tersenyum seperti dahulu kembali apabila bersama Sys Rai
Daus, Sys Rai 19 tahun dan engkau bakal 17 tahun
Banyak jugak nasihat yang telah kawan aku berikan
Mereka kata umur bukanlah penghalang percintaan
Means, walaupun Sys Rai lebih tu dari kau, semua itu tidak bisa menghalang cinta kau terhadap Sys Rai
Sys Rai sangat mencintai dan menyayangimu
Harap kau bahagia kelak
Today is LAST DAY i wearing your shirt
Hati aku sedih nak pakai Jersi kau
Jersi kau akan aku simpan dan jaga dengan baik

THANK YOU FIRDAUS ZAKI :*

Jaga Sysy Rai baik baik
Jangan sesekali permainkan hati Sys Rai
Cintailah Sys Rai sepenuh hatimu
Aku akan cuba melupakan kau sikit demi sikit walaapun ianya susah bagi aku
Harap kau bahagia bersama Sys Rai

Lagu Sayang - Shae
Lagu Terukir Di Bintang - Yuna
Lagu Be Mine - Tasha Marshahar

Lagu mengingatkan aku kepada kau
Harap kau tak lupa lagu kita bersama
Apa apa pun
GoodLuck Spm kau tahun depan
Kalau ada peluang kita berjumpa
Aku harap sangat kau mampu tersenyum kepada aku dan berkata " Hai "
Walaupun aku tahu benda itu tak kan berlaku
Aku adalah masa silam kau
Mungkinkah kau sudah melupakan aku
Tahniah Sys Rai sebab berjaya menambat hati FZ


Hati Aku Sungguh Terluka Dengan Kata Kata Kau 
Tegar Kau Kata Aku Yang Paksa Kau
Sanggup Kau Cakap Aku Maki Kau
Kenapa Kau panggil Aku Siyal dahulu?
Aku hargai saat kita bersama :')

❤ Past ❤ | ❤ Future ❤