Call Me Shaa :)

Le' Beauty



◕‿◕

❤ Ssup?
❤ Natasha Amigha
❤ Beatiful and Sexy
❤ April of 8
❤ Sekolah Tutup
❤ Please stalk me?
❤ Loveyou
❤ Leave Your FootPrint
❤ Thank You


Instagram



Kakao Talk



◕‿◕



Any question?

Thank You


Template Officialy: Aien Minhoo
Edit by: Natasha Amigha
Header: Kemetot Chomel

LIBRARY OUH PERPUSTAKAAN
okay , hari sabtu lalu , aku pergi libarary dengan membe aku
pergh , agak penat kot jalan jalan + study konon =="
habis semua orang dalam libarary aku kacau
actually , aku nak tanya  , siapa boleh ajar aku biologi 
kan aku ambil pure sains
tapi , TAK ADA , sedih aku
lama lama , aku bosan , kitaorang pun keluar jalan jalan
masa jalan jalan , aku jumpa kawan sekolah lama aku
weeee <3
lame bhai tak jumpa since 2008
lame kan ? yelah , darjah 6 kot

then , jalan jalan , makan kfc , amek gambar kat dataran alor gajah
ingat , melaka je ada dataran pahlawan
alor gajah pun ada tau
haha >.<



yes , kan aku muda lagi
tak salah rasa nya main taman permainan , huahua =D


haha , makan kfc tapi tak habes , yelah aku kuat makan =="


nataasha amira and taufik othman
budak mad zin tu bhai ~


* sorry pic aku semua kena edit , haha *


❤ Past ❤ | ❤ Future ❤